Butiga Ultra

Uz veleprodaju, u novije vrijeme, intenzivno se razvija i trgovina na malo te je 2016. godine tvrtka La-vor trade d.o.o. pokrenula vlastiti lanac maloprodajnih objekata pod nazivom Butiga Ultra. Do danas je otvoreno ukupno 11 prodajnih objekata na području Istarske županije.

Butige Ultra su zamišljene kao ugodno mjesto za kupovinu gdje će ljubazno osoblje pomagati kupcima u svakidašnjim aktivnostima nabavke hrane, pića i drugih namirnica potrebnih za kvalitetan život.

Prodavaonice su dizajnirane s idejom da kupac brzo nađe ono što mu je potrebno. Butiga Ultra tim je educiran i voljan pomoći u svakom trenutku, a police se svakodnevno pune kvalitetnim, svježim domaćim i stranim proizvodima. Tu su i mjesečne te vikend akcije, kao i posebne ponude koje će sigurno razveseliti one koji žele uštedjeti.

Lokacije

Osam moderno uređenih Butiga Ultra prodavaonica nalazi se u Puli te po jedna prodavaonica u Vodnjanu, Kanfanaru, Žminju, Svetom Lovreču, Motovunu, Umagu i Balama, a u ponudi je širok asortiman hrane, pića, ali i neprehrambenih proizvoda.

Kupcima se pruža iskustvo brze kupovine po povoljnim cijenama u njihovoj neposrednoj blizini, odnosno nadohvat ruke.

http://butigaultra.hr/

Butiga Ultra